Telefònica i jo

Telefònica i jo
INDEPENDÈNCIA ECONÒMICA

Aquest matí he escoltat a la ràdio una noticia que m'ha deixat esmaperduda. Del Juny 2011 al Juny 2012, van sortir d'Espanya, no he pogut esbrinar cap a on, tres-cents mil milions d'Euros. Per si de cas no ho havia entès bé, he mirat de confirmar-ho a diferents diaris digitals, i milionet amunt o avall la cosa quadra. Com que quan es tracta d'aquestes quantitats em costa molt imaginar-me com repercuteixen en la vida diària de la gent normaleta, que comptem els euros un a un, he anat als pressupostos generals del Estat i trobo que la partida per a educació , cultura i esport és de TRES MIL MILIONS. Sanitat s'emporta poc més de DOS MIL MILIONS. I aquí he parat. Se'm començava a regirar l’estómac. 
Ara no puc deixar de preguntar-me si hi haurà a tots el medis el mateix rebombori per aquests "independentistes " com el que s'ha fet pels catalans. Si algun diputat tocat de l'ala demanarà que els persegueixi la Guardia Civil, i si des d'els racons més obscurs de l'Espanya profunda s’escridassaran per la desmembració de la sobirania nacional. 
Ep!, que totes les quantitats són anuals.
Una altra dada que no puc ometre. La partida "gastos fin.ancieros" és de VINT I NOU MIL MILIONS, que imagino són per al pagament dels interessos del deute.
Ara, que cadascú es pregunti quina part de responsabilitat té en aquesta història.

No hay comentarios:

Publicar un comentario